Plán ONLINE přednášek Ing. Šárky Ozgové duben-červen:

13.4. 2021 v 19h         Léčivé účinky potravin

Zajímá Vás, které potraviny snižují LDL cholesterol, chrání naše cévy a posilují imunitu, v dnešní době obzvlášť potřebnou? Jaká jsou přírodní potravinová antibiotika a antivirotika? A jaké potraviny povzbudí naši psychiku? To vše uslyšíte na zajímavé přednášce.

18.5. 2021 v 19h          10 mýtů o výživě

Jak je to s tím cholesterolem? Jsou všechny tuky nežádoucí? Je cukr jed? Je alkohol opravdu škodlivý? Je červené víno zdravé? To vše a mnoho dalšího se dozvíte na zajímavé přednášce.

15.6. 2021 v 19h   Džungle potravinových doplňků

Vyznáte se v tom, které výživové doplňky jsou kvalitní a které nikoliv? Podle čeho je vybírat a na co si dát pozor? Kdy má smysl je jíst? Kde o nich hledat důvěryhodné informace? To vše uslyšíte na zajímavé přednášce.

PŘIHLÁŠKY NA
prihlasky@krcbarrandov.cz
Cena 50,- Kč

Údaje pro připojení a platbu vám budou zaslány emailem po přihlášení.