Plán ONLINE přednášek Ing. Šárky Ozgové duben-červen:
13.4. 2021 v 19h Léčivé účinky potravin
Zajímá Vás, které potraviny snižují LDL cholesterol, chrání naše cévy a posilují imunitu, v dnešní době obzvlášť potřebnou? Jaká jsou přírodní potravinová antibiotika a antivirotika? A jaké potraviny povzbudí naši psychiku? To vše uslyšíte na zajímavé přednášce.
18.5. 2021 v 19h 10 mýtů o výživě
Jak je to s tím cholesterolem? Jsou všechny tuky nežádoucí? Je cukr jed? Je alkohol opravdu škodlivý? Je červené víno zdravé? To vše a mnoho dalšího se dozvíte na zajímavé přednášce.
15.6. 2021 v 19h Džungle potravinových doplňků
Vyznáte se v tom, které výživové doplňky jsou kvalitní a které nikoliv? Podle čeho je vybírat a na co si dát pozor? Kdy má smysl je jíst? Kde o nich hledat důvěryhodné informace? To vše uslyšíte na zajímavé přednášce.
PŘIHLÁŠKY NA
prihlasky@krcbarrandov.cz
Cena 50,- Kč
Údaje pro připojení a platbu vám budou zaslány emailem po přihlášení.